Generel Information

Hos Mette’s Secrets ønsker vi også at beskytte privatlivet og ikke mindst sikkerheden for vores kunder og dem, der besøger vores webside. På denne side kan du finde information om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem.

Dataansvar

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:
Psykolog Mette Holm
Bushøjvænget 131
8270 Højbjerg
CVR.no. 28057601

Personoplysninger

Når du foretager dig et køb på Mette’s Secrets gemmer vi nogle persondata om dig for at levere varen til dig, forbedre vores service til hver enkelt kunde.

De data, vi anvender, omfatter som oftest:

– Almindelige persondata i form af kontakt- samt bankoplysninger

– Oplysninger, der indgår i henvendelser til os.

Mette’s Secrets indsamler ikke personoplysninger fra tredjemand om vores brugere eller kunder.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil. Den lagres på din computer, tablet eller mobiltelefon for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de indeholder ikke virus.

En cookies er en betegnelse for en brugers adfærd på et netværk, der registreres ved brugeren selv, på den enhed, der anvendes. På denne måde ved serveren, hvem brugeren er ved et evt. næste besøg samme sted.

På Mettes Secrets anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Her sletter du cookies
Hvorfor bruges cookies?

Hos Mettes Secrets bruger vi cookies på for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside.

Vi bruger optimeringscookies for at få en optimal drift af webshoppen. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside.

Vi beskytter dine oplysninger

Databeskyttelse har høj prioritet, og det er vigtigt for os, at der er åbenhed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor beskrevet, hvordan vi behandler dine data.

Information om oplysninger

Vi opbevarer så få oplysninger om dig som muligt i henhold til ovennævnte beskrivelse. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Vi videregiver ikke dine persondata, og vi har ikke annonceaftaler eller øvrige aftaler med 3. mand.

Vi indsamler og opbevarer kun dine data (navn og e-mailadresse) i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Mettes Secrets, så sender vi dine oplysninger via e-mail. Vi gør opmærksom på, at den e-mail, vi anvender, ikke er krypteret, og derfor er det dit eget ansvar, når du anmoder om at få tilsendt dine oplysninger.

Mettes Secrets anvender kun din adresse, såfremt du fysisk skal modtage en vare, der fysisk skal sendes til dig.

Mettes Secrets foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig e-mails om nyheder og morgenboostet, som du selv har givet tilsagn om at ville modtage. Vi opbevarer selvfølgelig dine adresseoplysninger, såfremt du skal have en fysisk vare tilsendt. Alle personoplysninger på faktureringer skal gemmes i 5 år i henhold til lovgivning.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved Mettes Secrets. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse kan rettes til web@psykolog-metteholm.dk eller account@psykolog-metteholm.dk.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Find mere oppe-energi på Instagram

METTEHOLM

Få Mette’s BOOST

Vi er nu mere end 70.000 kvinder i mit lille fællesskab, der booster. 5 minutter, en lille fin mail, alle hverdage, 260 dage om året – det er GRATIS. Vil du med op?

Handelsbetingelser & Privatlivspolitik
© 2019 Mettes Secrets. All Rights Reserved.